Nyhet

2018-02-01

Manfrotto Xume

Vi gillar smarta prylar som förenklar vardagen för en fotograf och Xume från Manfrotto är precis en sån produkt. Att kunna byta eller kombinera filter snabbt och smidigt är något man ofta önskat och med Xume är det möjligt...

Det kommer ofta in kunder till vår butik med objektiv där UV-filter suttit monterad under en längre tid och det går knappt att rubba den längre. Ibland kommer det in objektiv till vår inbytesavdelning med ett fint och dyrt filter och en kundkommentar att de inte fick loss filtret. Med Xume går det snabbt att byta mellan olika filter tack vare magnetkoppling - läs mer och se om det är något för dig! Vi har redan testat och vi är supernöjda med känslan och hur hårt den fäster, precis lagom för att alltid sitta kvar och för att enkelt lossna när man vill byta, snyggt jobbat, Manfrotto.

Läs mer här: Manfrotto Xume filterhållare