Magmod IRL

Magmods produkter har sålt väldigt bra sen lansering och det är fler och fler som märker hur bra lösning det är för smidig ljussättning. Vi gillar Magmod och bilden du ser här ovan har tagits med hjälp av just Magmods prylar.

Fotografen heter Fredrik Larsson och är verksam i Umeå. En mycket häftig bröllopsbild tagen med två olika exponeringar och ljussatt med hjälp av Magmod Grid, Magmod Sphere och själva magnetfästet på en Canon 600-blixt. Blixten hålls av modellens pappa vid fotografering. Fördelen med Canons, Nikons och tex Sonys blixtar är att de idag är mycket kraftfulla med högt ledtal vilket gör de väldigt användarvänliga när man behöver "kräma på". Läs mer om Magmod och beställ dina produkter via länken nedan - det är riktigt, riktigt bra grejer som vi, och många fotografer, kan rekommendera.

Läs mer om Magmod: MagMod sortiment