Laowa lanserar!

Nyhet

Två nya objektiv varar ett heter Zero-D i efternamn, något som antyder att man siktar på "zero distorsion" och det i ett 9mm vidvinkelobjektiv - spännande vision! Det andra är ett 25mm makro-objektiv som känns lite..."konstigt".

Makro-objektivet heter Laowa 25mm f/2,8 2,5-5x Ultra Macro och har en förstoringsgrad på 5x vid närgränsen. Extremt kort närgräns och förstoringsgrad gör att vi blir nyfikna på att testa det här objektivet och se vad man kan åstadkomma med det. Vidvinkelobjektivet är ett 9mm f/2,8 som är till APS-C-kameror och kommer till Sony E, Fuji X och Canon EF-M med en bildvinkel på 113 grader och är helt byggt i metall för känslans och robusthetens skull. Leveranserna är preliminärt under våren 2018 och vi återkommer med mer information och priser inom kort.

Kul när en tillverkare vågar göra något nytt, blev du också nyfiken på det nya Laowa makrot? Det är vi!