Fujifilms nyhet!

Test

Vi har testat X-H1 och det är ett "förhandstest" då vi inte haft ett produktionsexemplar att tillgå ännu. Tester kommer att bekräftas och uppdateras så fort vi har en sån på plats men du kan redan nu se vad X-H1 går för!

Mats skriver: I nya X-H1 har Fujifilm bland annat förbättrat autofokussystemet så att kameran ska fokusera snabbare och träffsäkrare än deras tidigare toppmodell X-T2, och speciellt vid svagt ljus och ifall motivet har relativt låg kontrast. Den fasdetekterande AF:en fungerar också ner ljusstyrka f/11, och är vad jag kan minnas den första och hittills enda kameran som klarar av att fokusera med objektiv som har lägre ljusstyrka än f/8. Vilket innebär i praktiken att man kan använda en 2x konverter med optik som har ljusstyrka f/5,6.

Läs mer här: Fujifilm X-H1 test