D850 presterar!

Vi har fått in många rapporter från våra kunder om hur nöjda de är med sina Nikon D850 och en fotograf som presterar är Dejan Sokolovski som plåtar bilar för kataloger m.m. Nikon D850 och Sigmas objektiv är vardagsverktyget för honom.

De senaste kamerorna från alla stora tillverkare verkar ha klarat sig undan större problem när det gäller barnsjukdomar och andra fel. Nikon D850 är Nikons flaggskeppsmodell och flera av oss har använt den under senaste tiden med stor behållning. Kombinationen hög upplösning, avancerad och träffsäker autofokus och för övrigt bra fart på kameran gör den svårslagen. Gillar man Nikons bildfilter, toner och färger är D850 en drömkamera - faktiskt för alla, oavsett vad man plåtar, det är svårt att hitta några brister.

Bilen du ser på bilden är Subarus Outback och bilden är från Subarus europeiska vinterkampanj. Taget med Nikon D850.