Känslor i kartong

Vissa prylar är inte det bästa eller det mest praktiska köpen. Inte ens prisvärda ibland. Sony RX1R II är en sån där kamera som inte känns som det smartaste köpet men vad gör det när den skapar ett sug som gör att man vill ha. Man får begär, habegär. Är du också sugen så vänta inte för vi har några kameror till ett bättre pris just nu...

Det här är en typisk kamera som känns dyr, opraktisk och som ett dumt köp när man kan köpa en A7 III eller någon annan A7-kamera med utbytbart objektiv till ett bra pris i jämförelse. Som Fujifilm påvisade med X100 är känslor viktigt och därför kontrade Sony med sin RX1 som med fullformats-sensor och mycket teknik fick sig en plats på marknaden. Nu har vi några RX1R version II till riktigt bra pris på lager och det är först till kvarn som gäller. Vem köper lycka först? 

Här hittar du RX1R II så länge de finns i lager:  SONY RX1R II KAMPANJPRIS

Här hittar du RX1R II med extra tillbehör: SONY RX1R II KIT KAMPANJPRIS

Kitet avser sökare, läderväska och motljusskydd från Sony (inkluderat)