Test: Samsung Note 9

Test

Vi har testat Samsungs flaggskeppstelefon, eller smartphone, Note 9 och det är ingen överraskning att det är en mycket bra produkt. Storleken är något man måste vänja sig vid om man inte haft en smartphone modell större tidigare. Samsung har dolt det snyggt med väldigt slimmade kanter och läcker design. Räcker det?

Kort sagt är Note 9 en telefon som har allt man kan begära. Den är fullsmockad med prestanda, funktioner, teknik och smarta lösningar. Efter den lilla incidenten med Note 7 för ett par år sen så var vi lite osäkra om Note-serien kan fortsätta i en ny generation eller om Samsung väljer att komma med en ny serie då varumärket fick en liten törn. Men man lyckades ta sig igenom det med Note 8 och nu Note 9 och det är vi glada för då det är en modellserie som har existensberättigande. Vi gillar Note 9 och kan du leva med storleken så är frågan om det finns en bättre smartphone just nu.

Läs mer här:  SAMSUNG NOTE 9 TEST