Macromåndag: Gott Nytt År!

Gott Nytt År allihopa!

Detta är en bild på en stubin från en nyårsraket. Det kändes som det perfekta motivet en macromåndag, som också är nyårsafton. Dessutom så är bilden politiskt neutral. Det finns de som gillar nyårsfyrverkerier och de finns de som ogillar det. De senare är oftast djurägare. Djur uppskattar som bekant inte fyrverkerier. Så den som gillar fyrverkerier kan njuta av en vacker bild av en stubin och den som ogillar fyrverkerier kan njuta av en vacker bild av en stubin från en raket som aldrig kommer att lyfta, detta eftersom vi var tvungna att sno en stubin från en raket för att kunna ta bilden. Alla nöjda. Bilden är tagen med Fujifilm GFX50S + GF 120/4 R LM WR, 8s, f/18 och ISO 200.

Klicka här för att se större bild >>

Ha nu ett riktigt Gott Nytt År!