Macro från Lena

Bland andra fotografer har Lena skickat in en bild till oss på temat Macro-måndag som Thomas har instiftat och du kan läsa ett par rader om hur Lena fått till den här bilden. Bokeh kan vara mjuk och gräddig eller ibland stirrig och stökig. Vad som är vackert eller bildskönt är upp till dig som betraktare.

Lena Martinsson skriver:  Här kommer en bild fotad med Sigma 150 mm f 2,8 och Canon Eos 6 Dmark II. Man måste inte krypa jättenära när man fotar med macroobjektiv, lite avstånd funkar också, bara det är tillräckligt med förgrund och bakgrund runt huvudmotivet. Min bild är fotad  i motljus rakt in i en buske full med rimfrost. Löven är huvudmotiv, resten smälter ihop till en enhet full med blingbling. Brännvidd 150 mm, ISO 100, bländare 2,8. Vore kul om den kom med i bloggen!

Och den kommer med i Bloggen, tack för att du mailat oss! Två biobiljetter kommer på posten.