Julklappar!

Det är många som köper julklappar just nu och många av er gör det hos oss vilket vi gillar så klart! Men hur sent kan man beställa och få sina klappar till jul? 19 december är den sista dagen vi rekommenderar att man lagt sin beställning om det är produkter som finns på lager och du gjort klart beställningen innan kl 16:30. Men...

...bor man i Stockholm eller norr om det har man en god chans även om man beställer den 20 december men ta inte risken att stå utan klappar i år utan lägg din beställning redan nu!  Är du osäker? Ring, maila eller besök oss, vi hjälper dig gärna. Vi hoppas att du får en riktigt fin jul och en fin vecka inför jul och stressa inte utan passa på att känna lugnet. Vi har öppet som vanligt fram till 21 december, 09:30-17:00 på telefon och 10:00-17:00 i butiken, välkommen!