God jul!

Nu är det jul och dags att njuta av lite lugn och stillhet - eller kanske med massor av liv i luckan? Oavsett hur du har det den här julen önskar vi dig en god jul och att du får njuta av kommande vecka. Vi kör öppet som vanligt idag, fredag, och har öppet igen torsdag och fredag 27 och 28 december. Vanliga öppettider gäller.

Vi tar ledigt julafton, juldagen och annandag jul men vi kommer att ha julkampanjer under julhelgen så se till att besöka vår hemsida regelbundet och följ oss gärna på sociala medier för att inte missa något. Tack för det här året vill vi passa på att säga också. Att bli utnämnda till Årets E-handlare, Årets nätbutik och få hjälpa så många kunder har gjort vårt år till ännu ett otroligt bra CyberPhoto-år. Snart är det 2019 och nya tag på många sätt - välkommen tillbaka till oss!

God jul