Fjällvärlden: nummer 1

Här kommer vinnarbilden i vår tävling med temat Fjällvärlden - Emil Söderlund heter fotografen! Den här bilden växer ju mer man kikar på den och när man vet vart den är tagen. Kan du se vart det är? Vi gratulerar Emil till vinsten som är valfria produkter från Samyang eller Tamron till ett värde av 7500:- inkl moms!

Så här skriver Emil:  Två klättrare vandrar kammen mellan Kebnekaises nord- och sydtopp medan oväder drar in, efter att ha klättrat Nygrens led upp på Nordtoppen. Tagen med min Olympus OM-D E-M10 II och pannkakszoomen 14-42mm EZ, vilka tillsammans går smidigt ner i bröstfickan på klätterturer. 

Att på toppen få till den här bilden är starkt gjort vi fastnade verkligen för den här bilden. Kebnekaise är det rätt många som tagit sig upp på men vi är desto fler som inte har gjort det och då blir den här bilden en bra motivator till att ta sig i kragen och göra ett försök! Fantastisk bild som ger dig ett fint pris, valfria produkter från Samyang eller Tamron för 7500:- inkl moms - GRATTIS!