Test: Fujifilm Fujinon XF 200/2 R LM OIS WR

Test

Nu har vi testat objektivet som får varje Fujifilm-användare med lite koll att bli lite extra "till sig". Det här är ett objektiv som ger förutsättningarna till magiskt bra bilder - om det är bra nog. Mats har testat och du kan läsa testet hos oss redan idag.

Mats skriver:  Fujis första kraftiga teleoptik med fast brännvidd för X-fattningen. Det här är, från början till slut, en rejäl och påkostad konstruktion med väderskyddat hölje i magnesiumlegering, flera linjära autofokusmotorer, effektiv bildstabilisering och ett antal linselement i lågspridande (ED-) och superlågspridande (Super ED-) glas. Med andra ord är detta en professionell teleoptik lämplig för krävande användning inom sport, action, porträtt och djur&natur-bilder.

Läs mer här:  Fujifilm Fujinon XF 200/2 R LM OIS WR test