Tokyo 2018

Om du läser Captain´s log (som du hittar i menyn till höger) så har du säkert läst artikeln om när vi var i Japan 2008 med Nikon. Nu, 10 år senare, är vi tillbaka i Tokyo men med Fujifilm för att träffa affärsansvariga och produktansvariga på huvudkontoret och för att hårdtesta X-T3 under några dagar. Några fantastiska dagar.

Du hittar hela artikeln via länken nedan men kortfattat kan vi inte annat än fascineras av kulturen, människorna och ordningen. Det är ett tätbefolkat land vilket ställer krav på att allt ska fungera och det gör det verkligen. Allt om de japanska tågens punktlighet är sant och så fungerar hela landet. Att få resa iväg med en så fin kompis som Fujifilms X-T3 är en ynnest och du kan läsa artikeln om resan och en kort skildring om de intryck vi hann få under ett fåtal dagar i Tokyo och Kyoto. Vill du veta mer om X-T3? Läs vårt test och inom kort kommer även en film om den här kameran som blivit en redig succé!

Läs artikeln här:   CYBERPHOTO I TOKYO 2018