Tamron uppdaterar

Nyhet

Tamron kommer med en uppdatering efter en osäkerhet kring kompatibiliteten mellan Nikons nya FTZ-adapter och objektiv från tredjepartstillverkare. Vi har kunder som rapporterar att det mesta verkar fungera korrekt med få undantag och nu släpper alltså Tamron en uppdatering som säkerställer funktionaliteten.

De tre objektiven man kommer med en uppdatering till nu är 70-200mm f/2,8 G2 samt 150-600mm G2 utöver 17-35mm f/2,8-4, alla med Nikon-fattning så klart. Antingen kan man använda USB-dockan som du hittar på vår hemsida (HÄR) för att själva byta firmware eller så kan man ta kontakt med oss för att få den uppdaterad mot en servicekostnad. Frågan som väcks, men som vi inte får svar på nu är 1) kommer uppdateringen till fler objektiv från Tamron eller 2) fungerar övriga redan tillfredsställande? 

Har du testat din Nikon-kamera med FTZ-adapter och olika objektiv så skriv gärna en kommentar eller maila oss det du upptäckt. Vi är extra nyfikna på hur just Tamron fungerar med din Nikon-kamera då vi fått många rapporter om att Sigma verkar fungerar bra, generellt sett. 

Ladda ner fin nya firmware här:  TAMRON FIRMWARE NIKON FTZ