Tamron - fler uppdateringar

Nyhet

Förra veckan presenterade Tamron uppdateringar till några av sina objektiv för bättre kompatibilitet med Nikons Z-serie och adaptern FTZ - och nu kommer ännu en uppdatering till ytterligare tre objektiv. Det betyder att vi kan förvänta oss ytterligare fler uppdateringar till övriga objektiv inom kort.

Den här gången kommer det uppdateringar till Tamron 15-30mm f/2,8 G2, 24-70mm f/2,8 G2 och 18-400mm f/3,5-6,2 Di II VC HLD för att fungera korrekt med Nikons nya spegelfria fullformatare. Adaptern Nikon FTZ är det det man säger sig vara kompatibel med och vi är glada att Tamron tagit kompatibiliteten på allvar genom att göra uppdateringar och säkerställa så att deras produkter fungerar till nya kameror. Sånt här gillar vi!

Läs mer om uppdateringar här:  TAMRON FIRMWARE UPPDATERING 15-30 24-70 18-400