Personligt

Oavsett om du är en ny kund (välkommen!) eller en återkommande kund och besökare (välkommen tillbaka!) så är vi superglada för att du hittat till oss. Vi har även förnyat sidorna för kundtjänst och även beskrivningen av företaget samt delen där vi presenterar oss själva lite kort - en sida man ofta hamnar på när man hittar en ny hemsida för det är något extra att se vilka man pratar eller mailar med.

Att få en personlig presentation är alltid trevlig oavsett vart och när det händer och därför vill vi att du ska veta vem du "träffar" i telefon, på mail eller i butiken. Du hittar oss alla via länken nedan och du är välkommen att höra av dig när du har frågor och funderingar kring produkter i vårt sortiment. Kom ihåg att du även kan ringa och surra kikare, tubkikare, teleskop, jaktprylar, mobiltelefoner, surfplattor och mycket mer. Andreas & Oskar är experter på kikare och andra Outdoor-prylar och Jonas & Johan hjälper dig med mobilfrågor, abonnemang och surfplattor. På bilden ser du Rolf i mitten som leder säljarna som hjälper till med foto & video, butiken och även inbytesavdelningen med Stefan (till höger) som ansvarig för det sistnämnda. Läs om oss via länken nedan och vi ser fram emot att du hör av dig till oss!

Lär mer om oss:  CyberPhoto medarbetare