Lowepro GearUp

Nyhet

LowePro har massor av nyheter och det kommer ännu mera smarta prylar! LowePro GearUp är en ny serie tillbehörsväskor som har blivit en succé och som du hittar hos oss i sortimentet. Även nya Whistler och Powder är superintressanta. Du kan även vinna en valfri väska upp till 3000:- om du har lite tur och skicklighet.

GearUp-serien kommer garanterat att fyllas ut med fler produkter men det mesta finns på plats redan nu. Du hittar alla GearUp-produkter via länken nedan, kika närmare på de redan nu. Ny Whistler II-serien är ryggsäcken för dig som är ute under vinterhalvåret och behöver all hjälp du kan få för att komma undan så bekvämt och lätt som möjligt. Läs mer om Whistler II i både 350 och 450-version via länken nedan. Det är en "drömryggsäck" för de flesta av oss! Powder är storebror som också är speciellt framtagen för tuffa tag under både sommar och vinterhalvåret i en storlek större. 

Läs mer om Whistler II här:  LOWEPRO WHISTLER II

Läs mer om Powder här: LOWEPRO POWDER AW

Läs mer om GearUp här: LOWEPRO GEARUP

Vill du vinna en valfri väska eller ryggsäck från LowePro?  Då ska du vara med och tävla på vårt Instagram-konto, tävlingen kommer upp ca kl 15:00 idag 28 november och pågår tom 3 december. Du hittar oss på @cyberphoto_se och är väldigt välkommen att följa oss där! Har du inte Instagram? Det är idag ett av de absolut bästa ställena för inspiration då antalet konton för oss som gillar fotografering är oändligt - man hittar någon ny att följa varje dag!