Lexar Fingerprint

Nyhet

För dig som pysslar med aktier så är Fingerprint ett namn som klingar bekant. För oss som inte pysslar med aktier men fotografering och video så finns nu Lexar Fingerprint - ett USB-minne skyddat av ditt fingeravtryck - för de där filerna som inte får hamna i fel händer så att säga.

Det fins massor av USB-minnen och det är A och O att det är bra kvalitet för oss som "fraktar" bild- och videofiler med oss. Bra kvalitet när det gäller att de inte slutar att fungera och att överföringshastigheter till och från minnet är höga. Säkerheten har man kunnat hantera med kryptering osv men nu kommer alltså USB-minnen med fingeratrycksläsare direkt på minnet, smart! Kolla in videon på produktsidorna via länken nedan. Man kan spara upp till 10 olika fingeravtryck på ett och samma minne och bestämma vem som kommer åt vad på det. 

Läs mer här: LEXAR FINGERPRINT USB 32 64 128 GB