Huawei Mate 20 Pro

Test

Vi kommer att testa fler mobiltelefon framöver då kameradelen i dessa blir allt viktigare och används mer och till fler saker. Huawei Mate 20 Pro har en kamera som gör den till toppkandidat bland smartphones idag. Huawei är "på gång" och det märks då många av er väljer att köpa en Huawei idag.

Kameran är en del som vi verkligen är imponerade utav med nya Huawei Mate 20 Pro under vår test-tid. Testet är ett enklare test ,som en konklusion av någon veckas användande, och då är referenserna Apples senaste iPhone-serie och Samsungs samt Sonys toppmodeller. Mate 20 Pro är spontant lik en Samsung S9 i känsla och form och man förstår varför då Samsung är väldigt duktiga på att designa sina telefoner. Fördelen med Mate 20 Pro är för det första kameran som du kan läsa mer om i testet via länken nedan. Den korta versionen är att både hårdvara och mjukvara verkar fungera perfekt tillsammans och ger en mycket bra autofokus och bildkvalitet. Toppklass deluxe!

Batteritiden är något som är högst aktuellt. Gå igenom terminal 4 eller 5 på Arlanda en fredag eftermiddag och räkna antalet mobilladdare som sitter i uttagen så förstår man vikten av detta. Batteritiden på Mate 20 Pro är imponerande bra - Johan som är en av testarna laddade telefonen till 100% på måndag morgon - tisdag kväll visar den 49%. Han kanske inte använde den så mycket? Exakt samma tidsspann med vilken annan testad topptelefon, för samma person, klarar inte ens samma tid även om man låter den gå till 0%, så det är en klar skillnad. Vi skulle vilja testa den utöver en längre period med fler appar installerade men i direkt jämförelse, under samma period, är Huawei Mate 20 Pro en telefon som verkar ge nya förutsättningar när det gäller batteritid.

Läs mer här:  HUAWEI MATE 20 PRO TEST