Fujifilm uppdaterar

Nyhet

Nu kommer Fujifilm - mästarna av firmware-updates - med fler uppdateringar till sina kameror. Fujifilm X-H1 GFX 50S och nya X-T3 får alla ny och uppdatera firmware inom kort och det är ett av skälen till att vi gillar Fujifilm. Att göra min kamera bättre med tiden skapar glada och nöjda användare, något Fujifilm vet om.

Vi besökte nyligen Fujifilms huvudkontor och det märktes att man är ett kond-orienterat företag då man lyssnar på sina slutanvändare i mycket hög mån och verkligen försöker skapa produkter som ska vara smarta, prisvärda och ge förutsättningarna till magiskt bra bilder. Ett mål man så klart delar med de andra stora märkena - men som underdog har Fujifilm något lite mer personligt över sin verksamhet. Nog om det, nu till uppdateringarna som släpps inom snart. Har du en Fujifilm X-T3, X-H1 eller GFX 50S så har du snart en ny firmware att ladda ner. Läs mer om dessa via länken nedan redan nu!

Läs mer här:  FUJIFILM FIRMWARE UPDATE INFORMATION X-T3 X-H1 GFX 50 S