Feiyutech AK2000 & AK4000

Bland alla stabiliseringsprodukter från Zhiyun, DJI och andra märken finns Feiyutech som har flera mycket heta modeller som G6 Plus och Vimble. Nu kommer AK2000 och AK4000 som ger otroligt mycket för pengarna och är nya toppkandidater i klassen bland de bättre stabiliseringarna på marknaden. Vi kommer att släppa test inom kort!

Men vi kan redan nu berätta att både AK2000 och AK4000 från Feiyutech är väldigt potenta och tar upp kampen med Zhiyun och nya Weebill Lab samt DJI med sin Ronin vilket gör den intressant för många av oss som följer Bloggen. Att använda stabilisering gör livet mycket lättare för alla som filmar även om man har mycket bättre stabilisering i kamerorna idag än för bara några år sen. Feiyutech har verkligen visat framfötterna och AK4000 är verkligen fullspecad, vad sägs om upp till 12 timmars batteritid, extremt starka motorer och en totalvikt på 4kg som den klarar av att hantera. Funktionsmässigt har den allt man kan önska och du läser mer via länken nedan där du också kan läsa om skillnaderna mellan AK2000 och AK4000. Test och exempelfilm kommer inom kort!

Läs mer här: FEIYUTECH AK4000

Läs mer här: FEIYUTECH AK2000