DJI Osmo Pocket

Nyhet

DJI lanserar en väldigt spännande produkt med många smarta features och vi tror det här kan bli en dundersuccé - kom ihåg vart du läste det först! En kompakt, stabiliserad kamera i en helhetslösning som gör det enkelt, smidigt och troligen riktigt bra. DJI Osmo Pocket har stor potential trots liten storlek.

Bara 116 gram och ändå filmar den 4k upp till 60p och 120 fps upp till 1080p. Vid filmning i 4k 30p räcker batteriet drygt två timmar och det är inbyggt batteri - men den kan drivas av extern källa. Man kan även koppla den till din Android eller iOS-produkt för att använda den som skärm och kontrollenhet om du vill, inget man måste göra.  DJI Osmo Pocket har en sensor på 1/2,3" som ger stillbilder på 12 mpixel. Inbyggd 1" display med touch-funktion, massor av inställningsmöjligheter och ett format som gör att man blir sugen direkt! Pris ca 3790:- och leverans kring jul 2018.

Läs mer och beställ här:  DJI OSMO POCKET