Zhiyun Crane 3 Lab

Nyhet

Zhiyun har gjort succé med sina stabiliseringsprodukter och nu kommer nya Crane 3 Lab som tar stabiliseringen ett steg längre! Lab står för deras konstruktion som gör att man kan växla hur man håller i stabiliseringen. Läs mer på vår produktsida om Crane 3 Lab via länken nedan och beställ ditt exemplar redan nu!

För dig som har en kamera med en maxvikt på 3kg så finns redan Weebill Lab som vi fått in i lager idag, fredag. Den hittar du om du klickar här:  WEEBILL LAB men behöver du en större variant är det Crane 3 Lab från Zhiyun du behöver. Den klarar upp till 4,5 kg men hanterar vikter på 2-3 kg med betydligt bättre kontroll än Weebill LAb och andra stabiliseringar. Jämfört med Crane 2 är motorerna 100% starkare, låter 50% mindre, har 150% snabbare respons och klarar 0,5kg högre vikt. Zhiyuns Lab-konstruktion ihop med alla andra nyheter i Crane 3 Lab för att skapa den bästa totalprodukten för fokusering och styrning av kameran gör att det här kommer att bli en ny favorit! 

Läs mer och beställ din här: ZHIYUN CRANE 3 LAB