Facebook Extra

Fredag 23 november är Black Friday - en dag då det smäller till hos många som väntat med sitt inköp av prylar till sig själv och julklappar till vänner och familj. Vi kommer att ha en hel del sjysta erbjudanden på kameror, objektiv och annat men för dig som vill se fler erbjudanden så följ oss på Facebook där vi lägger ut erbjudanden fortlöpande!

Har du inte Facebook? Då kanske det är dags att följa med om du vill se lite "extra" så att säga...för där lägger vi så klart ut en del bilder och länkar som kan vara intressant för oss som gillar kameror och fotografering. Vi kommer att fokusera på Bloggen framöver som vår centrala punkt och där du inte ska missa något men på Black Friday kommer det att vara värt att haka på vår Facebook-sida för att se extra erbjudanden...

Gruppen hittar du här:  CYBERPHOTO PÅ FACEBOOK

Väl mött!