Vinnare: landskap del 1

Vinnare i vår landskapstävling, utsedd av besökarna på Expo 2018, är Mounir Rabhi Hallner i Filipstad med den här bilden! Vi valde ut ett topp-20 som ställdes ut under EXPO och när besökarna fick välja föll vinsten till Mounir och den här bilden. Grattis!

Vinsten är ett presentkort som skickas ut till Mounir. Snart presenteras även vinnaren som utsågs av leverantörer och oss på CyberPhoto på Expo 2018 och vi kommer att, på Facebook, lägga ut alla Topp-20 under veckan. Du hittar även alla bidragen presenterade i vår Live-sändning som finns kvar på Youtube (länken hittar du nedan) vid ca 2:05:00 in i videon. Vi passar på att tacka alla som kom till Expo, helt otroligt många som tog sig tiden att besöka oss - fantastiskt! 

Se Expo 2018 här: Youtube: CyberPhoto PhotoExpo 2018