PhotoExpo - Zoom Fotoresor

PhotoExpo-veckan är äntligen här och vi laddar upp på alla möjliga sätt för lördagens stora event. Vi är mycket glada över att våra vänner på Zoom Fotoresor kommer och besöker oss denna gång. Kolla in deras stora utbud av fotoresor. 


Zoom Fotoresor är Nordens ledande arrangör av fotoresor med ett brett program som inkluderar allt från endagars workshops i Sverige till långresor runt om i värden. Under alla resor och workshops medverkar alltid en välkänd och meriterad fotograf som lägger full fokus på att utveckla dig och ditt fotograferande. Bland fotograferna finner du många av Sveriges mest kända såsom Mattias A. Klum, Tom Svensson, Serkan Günes, Anders Geidemark, Hans Strand och Claes Grundsten. 

Besöker du Zoom Fotoresors monter under mässan har du möjlighet att boka resor med bra mässrabatter. 

Klicka här för mer information om Zoom Fotoresor