PhotoExpo - Tomas Jönsson

Vi fortsätter att presentera våra föreläsare och kan glatt meddela att Tomas Jönsson kommer att vara en av våra föreläsare under PhotoExpo 2018. Tomas kommer att berätta mer om projektet "Bryggeriet".

Nedräkningen börjar lida mot sitt slut nu är det endast ett fåtal dagar kvar innan vi slår upp dörrarna till PhotoExpo, vi hoppas att du har laddat upp med frågor och passar på att testa både nyheterna och proffsens kunskaper inom de områden där du vill veta mer. 

En av våra föreläsare heter Tomas Jönsson. Tomas har mycket lång erfarenhet av foto och kommer bland annat berätta om ett projekt där han har fått möjlighet att ta porträtt av ytterst kreativa personligheter. Till vardags är Tomas skribent och fotograf för ett antal tidningar. Passa på att få tips från Tomas under PhotoExpo, hans föreläsning kan du höra med start kl 14:10. 

PhotoExpo i Umeå 27 oktober. 
Kl 10:00-16:00 

Du hittar hela programmet och information om alla föreläsarna här: PhotoExpo 2018