PhotoExpo - Nikon Check & Clean

Vi är så förväntansfulla inför nästa lördag och vi hoppas få träffa så många av er som möjligt under vår mässa PhotoExpo. Vi har två riktigt goda nyheter idag. Den första är att Nikon Check & Clean kommer att vara på plats!

PhotoExpo 27 oktober bjuder på flera nyheter i år. Vi är så glada över att kunna meddela att Nikon är på plats med Check & Clean. Du som har en Nikon har alltså möjlighet att helt kostnadsfritt få en kontroll och uppfräschning av din digitala systemkamera när du besöker PhotoExpo. 

Vad är nyheten undrar du kanske? Jo, för dig som har en kamera av annat märke så kommer CyberPhotos egen inbytesavdelning finnas på plats för en sensorrengöring. Även den blir helt kostnadsfri under mässan. Vi hjälper alla i mån av tid. 

Det är gratis inträde till PhotoExpo. 
Mässan öppnar kl 10:00 den 27 oktober och hålls även i år på Nolia. 

Se hela programmet här! 

Du kan även tävla om en liten DJI-drönare när du föranmäler dig!