Nyhet: Weebill Lab

Nyhet

Nu kommer en ny produkt från Zhiyun eller Zhiyun-tech som de egentligen heter och det är Weebill Lab. Ännu en stabiliseringsprodukt tänkte vi men se där var vi lite fel ute, det här är en riktigt smart och klurig produkt när vi kollar närmare...

50% mindre och lättare motorer, 80% högre vridmoment, 100% snabbare responstid, trådlös telefonkontroll för att använda den som rörelsesensor och kontrollenhet, möjlighet att hålla den med greppet ovanför kameran för låga vinklar och mer klassisk vy för extremsport m.m. och dessutom en mycket lägre vikt trots att den klarar upp till 3kg kameravikt! Den här är superintressant och vi tror att det blir en ny jättesuccé för Zhiyun som tagit fram flera tunga produkter. Läs mer och beställ ditt exemplar redan nu! 

Läs mer och beställ här: Zhiyun Weebill Lab nyhet!