Arbeta hos oss!

Vi behöver dig som tycker om att arbeta och att hänga med ett fartfyllt och roligt team på vår logistikavdelning. Kan du hoppa in på kort varsel och hjälpa oss medan dina kollegor är sjuka, lediga eller har högtryck under högsäsong - sök!

Arbetet innefattar att arbeta med logistikflödet genom att ta emot inkommande försändelser, hantera dem på lagret och att packa när de ska ut till världens bästa kunder. Du måste vara över 18 år, tycka om att arbeta och vara en positiv kraft i gruppen. Tidigare arbetslivserfarenhet är en fördel. Det här kan vara en bra tjänst för dig som studerar eller vill kombinera arbetet med något annat i livet. 

Du behövs, så sök tjänsten nu! 

Ansökan till: logistik@cyberphoto.se 
Ansökningsperiod: 18-31 oktober 2018 
Kontaktperson: Karoline Juliusson 
Tillträde: enligt överenskommelse 
Arbetsplats: Gräddvägen 5, Ersboda, Umeå