Tre nya videokameror från Panasonic

Nyhet

Panasonic meddelar idag att de släpper tre nya videokameror. Tre med 4K-upplösning och en med Full HD-upplösning. Det stora intresset för rörligt material fortsätter och tekniken blir mer och mer användarvänlig.

Vilken januari vi har, nyheterna fortsätter att poppa fram som glada nyårskarameller men vi lovar att du kan festa på dessa gobitar utan större risk för hälsan. De två 4K-nyheterna är Panasonic HC-VXF1 och Panasonic HC-VX1 som båda är kameror som levererar film i 4K, har en ny sensor och är tänkta att passa alltifrån riktiga videoentusiaster till vanliga familjefilmare som vill bevara sina mest värdefulla minnen i en hög kvalitet.

Panasonic V800 är en videokamera med Full HD och alla dessa tre videokamerorna har, ett nyutvecklat vidvinkligt Leica-objektiv, en kraftfull zoom på 24x och en supereffektiv bildstabilisering. Oavsett om du ska filma stora vyer eller filma dina egna vloggar kommer den vinklingsbara skärmen väl tillhands.

Du kommer att kunna läsa mer om nyheterna här hos oss:

Panasonic VX1
Panasonic VXF1
Panasonic V800