Sony lanserar CCB-WD1

Nyhet

En produkt som kanske försvinner i mängden men det är en mycket smart produkt för den som har specifika krav eller vill skapa något som är svårt att göra idag. Du kan koppla in upp till 100st Sony RX0 och börja skapa...

När Sony släppte RX0 blev det direkt frågor kring vad det är för produkt, vem ska köpa den och vad man ska ha den till. Med nya CCB-WD1 som presenterats under CES-mässan i USA så klarnar det och plötsligt inser man vilket unikt system Sony håller på att bygga upp. CCB-WD1 är en kamerakontroll för RX0 som utlovades redan vid lanseringen av RX0 och som ger möjligheten att använd en multi-kamera-setup för att spela in för VR eller för att skapa häftiga effekter som "bullet time" (sök gärna på det på tex Youtube).

Man kan koppla in kameran direkt eller köra trådlöst via PlayMemories Mobile (version 6.2 som släpps 30 januari) och då kontrollera upp till 50st kameror via en router. Massor av funktioner och möjligheter att synka och skapa kommer att finnas tillgängligt - så därför är CCB-WD1 högst intressant för alla kreativa fotografer och filmare.

Läs mer här: Sony CCB-WD1 kamerakontroll till RX0