Sauron

Ibland får vi in spännande produkter i lager och just nu har vi ett objektiv som många gillar, även kallat Saurons öga. Canon 200mm f/1,8 är den korrekta benämningen. Ögat på bilden är dock inte Saurons, utan Stefans öga genom just detta objektiv...

Vill du veta mer om just detta objektiv och är sugen på ett sådant? Maila oss på inbyte@cyberphoto.se för mer information. Det tillverkades ca 8000st mellan 1988 och 2004. Prisbilden på bla. Ebay brukar ligga mellan 3000-5000 dollar och det är ändå det mest ljusstarka 200mm som någonsin tillverkats. Vikten på ca 3kg gör att det blir lite tufft att handhålla men stativfäste finns för användning med tex. en bra monopod. Så är du sugen på en klassisk glugg som ger dig fantastisk ljusstyrka på 200mm brännvidd, bra skärpa och snyggt skärpesläpp...hör av dig!