Nikon D850 uppdatering

Nyhet

Nya Nikon D850 får en firmware-uppdatering nu (version 1.01) som åtgärdar några småsaker i kameran. Hittills har vi det varit helt tomt på negativ feedback på Nikons flaggskepp D850 både från oss själva och våra kunder...

...så man verkar ha byggt en riktigt bra och stabil kamera trots massor av funktioner och features. Den här nya uppdatering finns på Nikons hemsida att ladda ner redan nu och den korrigerar hur man backar i menyn från att ha kört en sensorrengöring, hur den hanterar brus när man har valt läget för "Long exposure NR", eller på svenska, brusreducering vid lång exponeringstid. Det har hänt att man istället fått mer brus eller grönstick. Även tiden för bländar-återställning har laggat vid slutartider under 1/10 sekund, vilket ska vara åtgärdat med denna version 1.01.