Nikon AF-S 300/4D IF-ED

Test

Vi förgyller torsdagen med att presentera ett test av Nikon AF-S 300/4D IF-ED. Vi har haft turen att få några mycket härliga januaridagar och i samband med det kommer även möjligheten att testa några nya eller lite äldre produkter.

Även om det är lite frostbitet ute så har vi märkt det, ljuset börjar komma tillbaka! Dagarna blir lite längre och hoppet om en vår börjar gro. Men tills dess kan vi passa på att göra nya planer för fotoåret och läsa mer om objektivet Nikon AF-S 300/4D IF-ED. Det här objektivet är inte en nyhet utan ett äldre objektiv som har fått chansen att visa vad det går för tillsammans med en nyare kamera. Och nog går det alltid. Nikon AF-S 300/4D IF-ED levererar riktigt skarpa bilder och passar perfekt för dig som till exempel tar med stativet ut och fångar landskapsbilder av hög kvalitet.

Läs mer här och ta en titt på dagens testbilder: Nikon AF-S 300/4D IF-ED test