Nikon AF-S 180-400/4 E TC1.4 FL ED VR

Nyhet

Vad passar bättre en dag som denna än en riktigt trevlig nyhet på objektivfronten. Nikon börjar året starkt med att presentera en ny och kraftig telezoom. Helt perfekt så här i OS-tider då många sportdrömmar uppfylls och andra får sin början.

Är du sportfotograf och behöver ett nytt objektiv med ett brett användningsområde så håll ögonen på den här nyheten. Nikon AF-S 180-400/4 E TC1.4 FL ED VR är en kraftig telezoom som har god ljusstyrka, bildstabilisering och inbyggd telekonverter. Förutom att den tar dig mitt in i sporthändelsernas centrum så fungerar den alldeles utmärkt för dig som är naturfotograf.

Läs mer här, vi uppdaterar sidan med mer info allteftersom:

Nikon AF-S 180-400/4 E TC1.4 FL ED VR

Skidåkaren är fotograferad av Mats Ylinikka. Plats: Tärnaby