Fujifilm Fujinon XF 35/1,4 R

Test

Med en låg, härlig januarisol säger vi god kväll från oss och tipsar om dagens test. Fujifilm Fujinon XF 35/1,4 R är en välkorrigerad normaloptik som har följt med Mats ut på vinteräventyr. Titta in på bilderna och testet, är det guldregn på gång?

Objektivet Fujifilm Fujinon XF 35/1,4 R är avsett för systemkameror tillhörande Fujifilms X-serie. Användningsområden; porträtt, stilleben, landskap, arkitektur och mycket mer. Objektivet är inte någon nyhet men den har förbättrats sedan den kom ut och testas nu av oss. Det verkar regna plustecken över den lilla optiken och det är väl det enda regn vi möjligtvis vill ha idag. Välkommen in och titta vad testet säger och passa även på att se bilderna av ett gyllene Umeå i kvällssol.

Här hittar du testet:
Fujifilm Fujinon XF 35/1,4 R