Feiyutech WG2

Test

Vi har testat en av marknadens populäraste tillbehör - Feiyutech WG2, en bra kompis till dig som behöver ett bättre fäste till din actionkamera inför vinterns skoterkörning eller sommarens MC-turer. Mats har testat!

Mats skriver: Jag var oerhört nyfiken på hur denna mojäng fungerar, så jag tog med mig den på en kort skotertur tillsammans med en GoPro Hero6 och resultatet blev helt klart en positiv överraskning. Monterade WG2:an med ett Peak Design Capture Pro -fäste på kameraryggsäckens axelrem i brösthöjd, samt med ett Gorillapod-stativ av lite större modell framtill på skotern, som jag i sin tur drog fast med tre små spännband för extra stabilitet. Det skumpade på rätt rejält då skoterleden var precis som skoterleder brukar vara, väldigt guppig och ojämn. Men bilden blev bara jämn och fin, och särskilt när den satt fast i Capture Pro-fästet på axelremmen.

Läs mer här: Feiyutech WG2 test