DJI Osmo +

Test

Februari lurar runt hörnet och med den alla hjärtans dag. Hos oss blommar så klart passionen för tekniska prylar året runt och tack vare det bjuder vi idag på ett test av DJI Osmo +. Om det uppstår något tycke för den återstår att se.

Klappar hjärtat lite extra när du packar upp din beställning från oss så har du säkert drabbats av samma genuina kärlek för teknikprylar, bilder och kreativitet. Vi bara älskar att kolla in nya saker som gör livet så där extra kul att leva. Den här lilla kameran är i och för sig inte en nyhet men den är tillräckligt kul och innovativ för att man ska gilla den vid första anblicken. Mats har spenderat lite tid på tu man hand med den för att lära sig mer.

DJI Osmo + är en handhållen video- och stillbildskamera som hjälper dig att filma stabilt utan skakningar. Du kopplar den till din smartphone och på så vis har du en även en touchskärm till kameran. Du filmar i 4K upplösning och Osmo + har en 3.5x zoom. I vår testfilm kan du själv se hur stabilt den filmar och hur zoomfunktionen fungerar.


Läs testet av DJI Osmo + här.