Dags att plåta!

Nu är det längre dagar och kortare nätter som gäller och suget att komma ut och plåta växer för många av oss. Våren är inte långt bort nu, så för dig som inte plåtar så mycket på vintern - håll humöret uppe, det är snart dags!

Men i väntan är det läge att leka lite. Timelapse är väldigt populärt och ett roligt sätt att skapa häftiga kreationer. Snö som smälter i vintersolen, en kort vinterdag skildrar på 15 sekunder eller blomman i fönstret som följer solen under dagen - det finns massor av roligt att göra som gör att man kommer igång inför våren. Antalet fotoresor ökar snabbt och många har besökt Svalbard eller färöarna, andra har plåtat björnar i Finland och andra har fångat rovfågel i Sverige. Vad du än tänkt fotografera under 2018 så vill vi gärna vara med och få se dina bilder och gärna få leverera dina fotoprylar. Ring, maila eller besök oss - vi finns till för din skull. Nu håller vi tummarna för det bästa fotoåret någonsin, väl mött 2018!