Zhiyun Crane 2

Nyhet

Zhiyun har nu lanserat nya Crane 2, alltså en storebror och ny version, som dock inte ersätter Crane V2, för 8490kr inkl moms och den har en hel del nyheter som man ska kolla närmare på om man gillar att filma.

Du har säkert sett vår film om Crane V2 på Youtube eller Facebook där det framkommer vilken häftig produkt det är. Nu kommer Crane 2, inte att förväxla med V2 som är version två av "vanliga" Crane. Jag tror du hänger med. Vad är det nya då? För det första tål den utrustning upp till 3,2kg vilket är riktigt tunga prylar - helt otroligt egentligen men vi vet hur bra den nuvarande versionen så vi tror att den kommer att vara riktigt rejäl. Den får något som kallas för Real Time Follow Focus via kabel till din kamera, något vi testar så fort vi får fram ett exemplar. Betydligt mer precis styrning av motorerna för bättre effekt, OLED-display som ger massor av information, 6000mAh batteri för upp till 18 timmars bruk och helt nytt upplägg kallat Innovative Quick Control Dial Design. Samma design men mer användarvänlig, precis och kraftigare. Boka redan nu!

Läs mer här: Zhiyun Crane 2 nyhet!