Vinnare Dokumentär

Äntligen är det klart vilka som topp pallplatserna i vår tävling med temat Dokumentär. Vinnare är Rikard Landberg men vi vill också lyfta Mikael Jansson och Björn Folkstedt som var topp tre. Se alla bilder på Facebook eller Instagram.

Vinnaren Rikard kasserar hem en Sony A7 II, tvåan Mikael en A6300 och trean Björn en HX90V. Sonys systemkameror har tagit marknadsandelar snabbt och de är fyllda av häftiga specifikationer. Vi hoppas att Rikard, Mikael och Björn blir nöjda och glada för det är vi med tanke på vilka läckra bidrag de tävlat med. På Facebook hittar du alla bilderna i sin helhet. Grattis än en gång och ett tack till alla som deltagit, det handlar om flera hundra fotografer som varit med och tävlat om priserna...helt fantastiskt!

Ny tävling presenteras inom kort...