VÄLKOMMEN PÅ LÖRDAG!

Nu på lördag är det äntligen dags för CyberPhoto EXPO och för dig som vill börja morgonen med en föreläsning inom studio- och produktfotografering så kör vi igång kl 09:00 på Nolia, se till att vara på plats i tid!

Mässan öppnar kl 10:00 och vi kör öppet till kl 17:00 i år medan föreläsningarna börjar kl 09:00 och fortsätter hela dagen på olika teman där dagen avslutas med den mycket karismatiske och kreative Morten Rygaard som kör 1,5 timme med start kl 15:00. Under dagen är det åtta olika föreläsningar med Stefan Jönsson, Göran Strand (astrofotografen), Serkan Günes, Sophie Odelberg, Claes Grundsten, Lisa Sihlberg och som sagt Morten. Mycket fullspäckad dag för oss foto och videointresserade.

Så klart kör vi mässerbjudanden på plats och vi har laddat upp med dubbelt upp med personal jämfört med 2016, vi har betydligt fler leverantörer, Nikon Check & Clean kostnadsfritt, fler föreläsare, längre öppettid, dubbelt så stora ytor och som ifjol, gratis parkering på lördagen. Nu har vi även laddat upp med ett café mitt i mässområdet samt att restaurang Kummin är öppen (11:30-13:30). Det är flera kampanjer på plats, vi har fler säljstationer och större utbud av demoprodukter från våra leverantörer. Umemodellen är på plats, Hjältarnas Hus är på plats och nu hoppas vi att du är på plats - hjärtligt välkommen till CyberPhoto EXPO på lördag - första föreläsning kl 09:00, mässan öppnar kl 10:00.

VÄLKOMMEN!

Fredagens workshops börjar att bli fulla men det finns platser kvar så se till att boka redan nu om det är något du är intresserad av. Dessa workshops kräver anmälan men är helt kostnadsfria! Läs mer på vår anmälningssida!

Anmälan och information: CyberPhoto EXPO 2017