Tamron AF 18-400/3,5-6,3 Di II VC HLD

Test

Längtar du efter lite sommarkänsla så tycker vi absolut att du ska kasta dig in i dagens test. Mats testar Tamron 18-400/3,5-6,3 Di II VC HLD, en kompetent superzoom som täcker in de flesta behov och praktiskt taget eliminerar behovet att byta objektiv.

Ska du ut och resa så är det här ett alldeles utmärkt objektiv att ta med då du enkelt både zoomar in på detaljer och får med större vyer. Till och med Mats som är gräsligt svårflörtad när det gäller superzoomar börjar tina inför möjligheterna. Han säger bl a i testet "...jag (måste) medge att den var fantastiskt kul och befriande att fotografera med, 18-400mm täcker in de allra flesta motivområden och det går snabbt och enkelt att zooma och komponera bilden med det utsnitt man önskar. Objektivet väger heller inte speciellt mycket och tar ingen större plats i fotoväskan (om jag ska ta med mig mina objektiv som täcker in lika stort brännviddsomfång behöver jag fylla en hel ryggsäck :-)"

Läs testet och se de härliga sensommarbilder här nedan.


Tamron AF 18-400/3,5-6,3 Di II VC HLD till Canon