Sony FE 100-400/4,5-5,6 GM

Test

Vi har testat många objektiv bara i år men ett som sticker ut är Sonys nya 100-400mm i G Master-serien. Kostar en hel del pengar, väger en hel del men vilka härliga bilder vi får tillsammans med Sonys fina fullformatare. Läs testet är tipset!

Mats skriver: Flytande fokus med dubbla linjära motorer och DDSSM (Direct Drive SSM) drivsystem ger snabb respons, hög noggrannhet och säker fokusföljning av snabba rörliga motiv.Inbyggd optisk SteadyShot gör det lättare att ta bilder utan stativ, speciellt vid fotografering med längre brännvidder. Stabiliseringen har två olika lägen, där det ena av dem är speciellt anpassad för panoreringar. Dessutom får man en 5-axlig stabilisering när optiken används med kamerahus i A-serien som har inbyggd stabilisering.

Läs allt här: Sony FE 100-400/4,5-5,6 GM test