Sony DSC-RX10 IV

Nyhet

Vilken händelserik dag, ytterligare en nyhet har landat hos oss här på bloggredaktionen. Det är Sony RX10 IV som gör debut och det kittlar verkligen i avtryckarfingret när vi läser specifikationerna. RX10 IV är det nya flaggskeppet i Cyber-shot-serien.

Nyheten Sony DSC-RX10 IV ska i skrivande stund vara den digitala kamera med icke utbytbar optik som har den absolut snabbaste autofokusen i världen. Den använder sig av 315 st fasdetekterande AF-punkter som täcker upp 65% av bilden, och fokuserar med en hastighet av 0,03 sekunder. Actionsekvenser kommer att bli riktigt roligt att pröva med denna nyhet. Lägg till det en seriebildtagning på hela 24 b/s med kontinuerlig autofokus och ljusmätning och film i 4K. Optiken verkar vara oförändrad mot tidigare modell RX10 III med ett mångsidigt zoomomfång på motsvarande 24-600mm f/2,8-f/4.

Så snart vi har mer information så kan du hitta det på vår produktsida här nedan.

Sony DSC-RX10 IV