Olympus OM-D E-M10 Mark III

Test

Version III av Olympus populära E-M10 har lanserats och vi har släppt testet idag så att du kan läsa hur den presterar och står sig bland konkurrenterna. Vi vet att version II är en riktigt bra kamera, håller III:an uppe ställningarna?

Mats skriver: Uppföljaren till E-M10 Mark II bjuder på en del smarta och användbara nyheter. Filmning i 4K är kanske den största nyheten - naturligtvis med bildstabilisering. En uppgraderad processor ger bättre bildprestanda och en utökad touchfunktion gör att du både kan fokusera och ta bilder från bildskärmen - praktiskt t ex vid stativanvändning, macrotillämpningar etc. Större antal fokuspunkter ger större flexibilitet vid komposition/placering av fokus. Inbyggd WiFi möjliggör både överföring och delning av bilder och videoklipp - och möjlighet att fjärrstyra kameran från mobiltelefon/surfplatta via dedikerad app. Dessutom medger kopplingen till mobiltelefon att du kan geotagga dina bilder med geografisk information från telefonens GPS.

Resten hittar du här: Olympus E-M10 Mark III test