iPhone X

Efter rykten, spekuleringar och läckande information så var den äntligen här!

Ikväll så lanserade Apple iPhone 8 och iPhone 8 Plus, normalt så brukar en iPhone vara aktuell i ett år men denna gång blev det 10 minuter eller kanske vi ska säga X minuter. iPhone X eller rättare sagt iPhone 10 då X står för romerska siffran 10, är en helt ny design och ett helt nytt tänk från Apples sida. Skärmen täcker hela fronten och hemknappen är borta. X är en exklusivare modell och det märks även på priset. iPhone 8 har helt klart sin plats i sortimentet.

Apples tekniker gjorde ett imponerande jobb med sin artificiella bokeh i porträttläget och nu finns den funktionen även i iPhone X främre kamera. En efterlängtad funktion som kommer att ge mycket bättre självporträtt.

Nu har teknikerna kastat sig in i en ny spännande utmaning, denna gång med artificiell ljussättning. Du kan se på bilden hur det ser ut. Idén är intressant och kommer att ge många fler spännande bilder på sociala media. Du behöver nog inte slänga din studiobelysning och systemkamera för det är inte ens i närheten av den kvaliteten, men vi vill ändå berömma och uppmärksamma funktionen, då det är fotografiskt intressant.

Klicka här för större bild

Här hittar du alla modeller, boka nu för en bra köplats >>