GoPro Hero 6 Black

Nyhet

Nu släpper GoPro version 6 av GoPro Hero och namnet blir således GoPro Hero 6 Black i sin helhet. Hero 5 Black finns kvar och 6:an är således ingen ersättare utan ett komplement och en storebror. Vi har den på lager redan nu!

Den stora nyheten är att Hero 6 Black nu klarar 60fps i 4K, något som bara för några år sen såg ut att vara en dröm att klara av i en så liten och relativt billig produkt men nu är verklighet. Bildkänslan i Hero 6 är bättre och färgerna är i toppklass enligt de klipp vi redan fått se. Hero 5 Black är fortfarande en magiskt bra produkt medan 6:an lägger sig på topp både när det gäller specifikationer och bild. Slowmotion i 240 fps, bättre bildkvalitet och en uppdaterad och mycket effektiv bildstabilisering är andra fördelar med nya Hero 6 Black. 2 tums inbyggd skärm med touchfunktion och väldigt intuitiva menyer - man kommer snabbt igång med sin GoPro. WDR-läge för bredare dynamiskt omfång och ljudinsplening i tydligt separerade ljudkanaler. 10 meters djup klarar den redan som den är...utan extra undervattens-hus.

Beställ din Hero 6 Black här: GoPro Hero6 Black actionkamera

Du kan se och känna på GoPro Hero 6 Black på CyberPhoto EXPO nu på lördag kl 10-17 på Nolia, Umeå!